Ximi shef enderr ,se mos turki po kthehet prap ne arberi ,por kjo eshte vetem nje enderr.
Ximi shef enderr ,se mos turki po kthehet prap ne arberi ,por kjo eshte vetem nje enderr.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Ky "lajm" shkon ne harmoni te plote me inteligjencen e ulet te ketij populli. Hapesi i temes nuk e ka bere me dashje keqinformimin e publikut. I kerkohet moderatorit te ketij forumi te dergoj temen ne kosh.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
O xim ,ky asht tu e rreh telin per vehte,se nese ballkani dridhet ,turqia e para do te ndahet ne tri shtete,po lej keto perralla te politikes turke,veti keta vllaznit tu turq, a e kan prish marrveshtjen serbo turke per deportimin e shqiptareve per ne turqi,pasi ta qfuqizoj at kontrat ,pastaj duhet ta qfuqizoj marrveshtjen greko turke per deportimin e shqiptareve musliman nga trojet e tyre per ne turqi dhe popullzimin e trojeve shqiptare ne greqi ,me sllavo rus,te cilet me marrveshtje me kishen ruse ben popullzimine trojeve tona ne serbi dhe greqi.
Kush jane keto Turkofila qe i bene keta lajme? U mbytsh me tullumba o Erdogan, lol.![]()
Erdogan: Turqia do të mbështes shqiptarët..., edhe me ushtarë
Publikuar: 05.05.2012 - 21:45
Ankara, 5 maj - Kryeministri turk Recep Tayyip Erdogan në një intervistë për kanalin shtetëror turk deklaron se Turqia do mbështes vëllezërit shqiptarë nëse do jetë e nevojshme edhe me trupa ushtarakë, ai shtoj më tej se populli Shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes për krijimin e një shteti të madh Shqiptar, dhe se UÇK nuk është organizate rebele-terroriste por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre, transmeton “Graviteti.com".
Erdogan ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithë Ballkanit nëse te drejtat e shqiptarëve nuk merren parasysh. Ai shtoi se trupat kombëtare turke janë në gatishmëri dhe do ndihmojnë shqiptarët për çlirimin e trojeve shqiptare. Kjo deklaratë ka bërë që ministrat e Jashtëm grek dhe serb të reagojnë ashpër.
K.Ditore
Ndoshta don me e la borgjin qe ia ka shqiptareve.
Deklarat shume rrept, si dihet politikes.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 05-05-2012 më 15:56
Po shoh se disave ketu po ju djeg por skam faj une ky eshte realiteti ,te gjith e dim se qfar perkrahje na ka dhen dhe po na jep turkia ne vitet e fundit ,eshte nder i madh per ne si komb dhe krenari qe kemi sepaku nje mik qe na don pa interes
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Na ka djeg tamli e tash po i frym kosit, xim,se pleqet tan gjithmon ,ne cdo llafosje thonin ,gjithmon ia kemi pa sherrin turkut, e tash edhe me e pas per nji mend ,nuk guxojm me i besu ,hec e ungju se nuk te han qenet.
Pastaj ndihma e dikujt shpesh e ka bishtin mbrapa.
Me sa kuptova eshte sajim ky "lajm" nese dikush mund ta sjell origjinalin kishte me ber mire.
Nuk ka thene keshtu fare Erdogan.
.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Krijoni Kontakt